FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Missä EM-kilpailut järjestetään?

Kilpailutapahtumat, loppunäytös ja harjoitukset järjestetään Metro Areenan pääareenalla ja harjoitushallissa, osoitteessa Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

Ketkä luistelijat osallistuvat EM-kilpailuihin?

Osallistuvat luistelijat vahvistuvat ilmoittautumisajan päätyttyä 21 päivää ennen EM-kilpailujen alkua. 

PÄÄSYLIPUT

Milloin ja minne pääsyliput tulevat myyntiin?

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Ticketmaster.fi kautta! Ticketmaster Suomella on n. 80 lippukauppaa josta voit ostaa lippuja sekä noutaa varauksesi. Lippukaupat löydät täältä.

Myydäänkö pääsylippuja ovelta?

Kyllä! Lippuja on mahdollisuus ostaa myös ovelta. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen osoitteesta ticketmaster.fi jonotuksen välttämiseksi. Ovella myydyt liput ovat 10 € kalliimpia kuin verkosta ostetut.

Pitääkö lapselle ostaa lippu?

Alle viisivuotiaille lapsille ei tarvitse ostaa lippua, jos he eivät tarvitse istumapaikkaa.

Alennukset ryhmälipuista

Ryhmälipuista ei tule erillistä alennusta. Yli 10 henkilön ryhmävarauksissa olethan yhteydessä puhelimitse Ticketmaster.fi 060010 800, jos toivotte vierekkäisiä istumapaikkoja.

Missä sijaitsee Kiss & Cry?

Kiss & Cry sijaitsee jään laidalla 101 ja 102 katsomoja vastapäätä.

Voiko maksetut liput palauttaa tai lunastaa takaisin?

Oman sairastumisen tai muun estyneisyyden takia lippuja ei voi palauttaa. Sairastapauksen takia lipunostaja voi kuitenkin siirtää lippunsa toiselle henkilölle. Mikäli tapahtuma peruutetaan, Ticketmaster.fi palauttaa asiakkaalle lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua.

Järjestäjä ei korvaa kadotettuja, tuhoutuneita tai varastettuja lippuja. Lippu on henkilökohtainen ja sen jälleenmyynti on kielletty. Lippuja ei saa käyttää myynnin edistämiseen, promootioihin eikä arvontapalkintoina ilman Suomen Taitoluisteluliiton lupaa.

Mitä sisältyy All Event -pakettiin?

Myynnissä on kahta erilaista All Event -pakettia. Ensimmäinen paketti sisältää kaikki kilpailutapahtumat ja pääareenan harjoitukset ja toinen paketti sisältää pääareenan harjoitusten ja kilpailutapahtumien lisäksi loppunäytöksen. 

Mihin aikaan hallin ovet aukeavat?

Ovet avataan tuntia ennen päivän ensimmäistä kilpailutapahtumaa. Tapahtuminen välillä on noin tunnin tauko, jona aikana halli tyhjennetään ja seuraavan tapahtuman asiakkaat otetaan sisään. All Event -lippujen haltijat tarkastetaan pääaulassa. Harjoitusten osalta ovet avataan 15 minuuttia ennen aamun ensimmäistä harjoitustapahtumaa. Harjoitusten seuraaminen on mahdollista ainoastaan päähallin puolella.

YLEISTÄ

Omien ruokien tuominen hallille
Jäähallil on Restelin hallinnoimaa aluetta ja heillä on myyntipisteet avoinna sekä harjoitus- että kilpailupäivinä. Omien ruokien tuominen jäähallille on kiellettyä, pois lukien vauvoille tarvittavat ruuat sekä eväspatukat ja karkkipussit. Omien juomapullojen/panttipullojen tuominen on sallittua sekä tyhjänä että täysinäisenä, kunhan se on max. 0,5 dl kokoinen eikä metallinen.

Lahjat ja kukat luistelijoille

ISU:n ohjeistuksen mukaan kukkien ja lahjojen heittäminen jäälle on kielletty.

Turvallisuus ja kielletyt tavarat

Metro Areenalle ei saa tuoda omia eväitä. Areenalla toimii useita myyntipisteitä, joista voi ostaa suolaista ja makeaa syötävää. Täytettävän vesipullon voi ottaa mukaan. Metro Areenalle ei saa tuoda toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai räjähteitä. Myös ampuma-aseiden, monitoimityökalujen, huumausaineiden, räjähteiden, ilotulitteiden, soihtujen ja lemmikkieläinten tuonti Metro Areenalle on kielletty.

Häiriötä aiheuttavien tai annettuja ohjeita rikkoneiden henkilöiden pääsy katsomoon voidaan estää järjestäjien toimesta. Kyseiset henkilöt voidaan myös kokonaan poistaa Metro Areenalta.

Harjoitusten seuraaminen

Harjoituksia pääsee seuraamaan pääareenan puolelle All Event tai harjoituslipulla. Harjoitusliput tulivat myyntiin viikolla 50. Harjoitushallissa pidettävät harjoitukset eivät ole avoinna yleisölle. Harjoitusten seuraamiseen on varattu erillinen katsomolohko. Ovet avataan 15 minuuttia ennen aamun ensimmäistä harjoitustapahtumaa.

Lastenvaunut ja narikka

Lastenvaunuille ei ole järjestetty erillistä säilytystilaa Metro Areenalla. Metro Areenalla ei ole narikkaa tavaroille.

Näytteilleasettajat

Metro Areenan ensimmäisestä kerroksesta löytyvät näytteilleasettajat. Mukaan ovat tulossa Chique Sport, Edea Skates, Lucky Skate, Riedell, Skate Shop, Karisma Finland, Move, Golden Skate, Luhta, Jiv Sport ja Jackson Ultima Skates. Lisäksi lauantaina paikalla on Ihmisoikeusliitto Älä riko urheilua -kampanjallaan.

Mainonta

Kaikenlainen mainonta ja promootio muiden kuin tapahtuman järjestäjän tai heidän virallisten yhteistyökumppaneidensa toimesta on kielletty. Promootiomateriaalia tai mainosmateriaalia, joka tuo esiin kilpailevia tuotemerkkejä, yrityksiä tai tapahtumia ei saa tuoda Metro Areenalle. Jos olette kiinnostuneita tapahtuman yhteistyökumppanuudesta, olettehan yhteydessä salla.makela@stll.fi.

Kuvaaminen ja videointi

Valokuvia on mahdollisuus ottaa omalta paikalta siten, että se häiritse muita katsojia. Kuvauslaitteesta ei saa myöskään kuulua ääntä kuvia otettaessa.

Mikäli saavut paikan päälle katsomaan kilpailuja, on sinun hyvä tutustua yleisöä koskevaan videointisääntöön. Kilpailussa videokuvaamista yleisön taholta on rajoitettu: ulkopuolinen taho tai yksityinen henkilö ei saa jakaa kilpailutapahtumaa tai kokonaisia kilpailusuorituksia reaaliaikaisesti julkisessa kanavassa.