FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Missä EM-kilpailut järjestetään?

Kilpailutapahtumat, loppunäytös ja harjoitukset järjestetään Metro Areenan pääareenalla ja harjoitushallissa, osoitteessa Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

Ketkä luistelijat osallistuvat EM-kilpailuihin?

Osallistuvat luistelijat vahvistuvat ilmoittautumisajan päätyttyä 21 päivää ennen EM-kilpailujen alkua. 

PÄÄSYLIPUT

Milloin ja minne pääsyliput tulevat myyntiin?

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Ticketmaster.fi kautta! 

Myydäänkö pääsylippuja ovelta?

Lippuja on mahdollisuus ostaa myös ovelta. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen osoitteesta ticketmaster.fi jonotuksen välttämiseksi.

Pitääkö lapselle ostaa lippu?

Alle kaksivuotiaille lapsille ei tarvitse ostaa lippua, jos he eivät tarvitse istumapaikkaa.

Alennukset ryhmälipuista

Ryhmälipuista ei tule erillistä alennusta. Yli 10 henkilön ryhmävarauksissa olethan yhteydessä puhelimitse Ticketmaster.fi 060010 800, jos toivotte vierekkäisiä istumapaikkoja.

Missä sijaitsee kiss&cry?

Kiss&cry sijaitsee jään laidalla 101 ja 102 katsomoja vastapäätä.

Voiko maksetut liput palauttaa tai lunastaa takaisin?

Oman sairastumisen tai muun estyneisyyden takia lippuja ei voi palauttaa. Sairastapauksen takia lipunostaja voi kuitenkin siirtää lippunsa toiselle henkilölle. Mikäli tapahtuma peruutetaan, Ticketmaster.fi palauttaa asiakkaalle lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua.

Järjestäjä ei korvaa kadotettuja, tuhoutuneita tai varastettuja lippuja. Lippu on henkilökohtainen ja sen jälleenmyynti on kielletty. Lippuja ei saa käyttää myynnin edistämiseen, promootioihin eikä arvontapalkintoina ilman Suomen Taitoluisteluliiton lupaa.

Mitä sisältyy all-event -pakettiin?

Myynnissä on kahta erilaista all-event -pakettia. Ensimmäinen paketti sisältää kaikki kilpailutapahtumat ja pääareenan harjoitukset ja toinen paketti sisältää pääareenan harjoitusten ja kilpailutapahtumien lisäksi loppunäytöksen. 

YLEISTÄ

Harjoitusten seuraaminen

Vain all-event -lipulla pääsee seuraamaan pääareenan harjoituksia. Harjoitushallissa pidettävät harjoitukset eivät ole avoinna yleisölle. Harjoitusten seuraamiseen on varattu erillinen katsomolohko.

Lastenvaunut ja narikka

Lastenvaunuille ei ole järjestetty erillistä säilytystilaa Metro Areenalla. Metro Areenalla ei ole narikkaa tavaroille.

Näytteilleasettajat

Metro Areenan ensimmäisestä kerroksesta löytyy useita näytteilleasettajien myyntipisteitä, jotka ovat avoinna kilpailujen ajan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näytteilleasettajille raisa.brandt@stll.fi.

Mainonta

Kaikenlainen mainonta ja promootio muiden kuin tapahtuman järjestäjän tai heidän virallisten yhteistyökumppaneidensa toimesta on kielletty. Promootiomateriaalia tai mainosmateriaalia, joka tuo esiin kilpailevia tuotemerkkejä, yrityksiä tai tapahtumia ei saa tuoda Metro Areenalle. Jos olette kiinnostuneita tapahtuman yhteistyökumppanuudesta, olettehan yhteydessä salla.makela@stll.fi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä meihin info@espoo.2023.com