Suomen toiseksi suurin kaupunki

Etsitkö majoitusta?

Viivytpä sitten yhden yön tai koko kilpailuviikonlopun ajan, Espoon alueelta löytyy majapaikka jokaiseen tarpeeseen. Tutustu majoituksiin.

Kivaa tekemistä

Espoossa on laaja kulttuuritarjonta huppuartistien konserteista mielenkiintoisiin näyttelyihin. Näyttelykeskus WeeGee on museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. Tapiolassa sijaitseva näyttelykeskus tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille. Museoissa on näyttelyiden lisäksi tarjolla opastuksia, työpajoja ja erilaisia teematapahtumia. WeeGeessä toimivat EMMA – Espoon Modernin Taiteen Museo sekä KAMU Espoon kaupunginmuseo. WeeGeen pihapiirissä sijaitsevat lisäksi täysin uusitut Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu sekä Museo Leikki.

Ihastu Espoon rantaraittiin myös talviaikaan

40 kilometriä pitkä Espoon Rantaraitti kiemurtelee meren äärellä Laajalahdesta Kivenlahteen. Talvisaikaan voit rentoutua ihanassa merimaisemassa liikkuen ja pistäytyä merenrannan kahviloissa ja ravintoloissa. Upea luonto odottaa sinua Espoossa!

Nuuksion kansallispuisto – Elämyksiä erämaassa

Rauhaa ja hiljaisuutta erämaassa aivan kaupungin sykkeen tuntumassa. Pakkaa reppuun eväät ja retkeilymieli ja suuntaa merkityille reiteille. Vieraile Suomen luontokeskus Haltiassa, joka esittelee koko Suomen luonnon ihmeitä ja upeuksia. Haltiasta saat myös retkeilyneuvontaa ja vinkkejä erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. 

Ostokset ja ravintolat

Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, lyhyen kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista sekä Espoo Metro Areenalta.

Kauppakeskus Sello Leppävaarassa hyvien yhteyksien päässä myös Tapiolasta ja Espoo Metro Areenalta.

Kauppakeskus Iso Omena Matinkylässä on kuin pieni kaupunki, erinomaiset kulkuyhteydet ovat tehneet siitä yhden suosituimmista ostos- ja vapaa-ajanviettopaikoista Espoossa.

Ravintola Plats on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen Espoon saaristoon  ja makumatka  pohjoismaiseen keittiöön. Pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat Hanasaaren kauniissa saaristomiljöössä.

Lucy in the Sky – huikeilla näköaloilla varustettu ravintola ja terassi tarjoilee scandinasian- tyylistä ruokaa Keilaniemessä.

Villa Lilla tarjoilee herkullista ruokaa, loistavia viinejä ja lämmintä palvelua Leppävaaran ytimessä upeassa villassa.

Ravintola GOAT tarjoilee herkullista ja leppoista ruokaa Kauppakeskus AINOAssa Tapiolassa kolmen suosikkiravintolan voimin.

Paikalliset panimot ja niiden Taproomit Espoon Otaniemessä ja Kerassa (Keran vanhat teollisuushallit). Ajankohtaiset tiedot löydät parhaiten Instagramista ja Facebookista: @fatlizardbeer @olarinpanimo @tireduncletaproom @masisbrewery @8bitbrewing

Katso lisää ravintoloita.

Lisätiedot

www.visitespoo.fi

https://www.facebook.com/VisitEspoo/

https://www.instagram.com/visitespoo/

https://twitter.com/visitespoo

https://www.linkedin.com/company/visit-espoo/